Esti nou pe Y!M Lover ? Adauga adresa ta de email pentru a primi ultimele noutati:

Cum sa spargi parola de Yahoo Messenger ?

Yahoo Messenger

Yahoo Messenger

Multi dintre noi ne-am dorit la un moment dat sa stim cu cine vorbesc prietenii nostri sau iubitul/iubita,si mai ales ce scriu .De aici si dorinta de a afla care este parola de la Messenger.

Daca nu puteti convinge pe cineva sa va dea parola,trebuie sa o aflati.Trebuie totusi sa stiti ca nu exista programe de spart parola de la Yahoo Messenger.Yahoo! este o companie foarte mare care nu-si permite sa intampine probleme de securitate si sa dezvaluie in vreun fel datele clientilor sai.

Chiar daca aceste programe de care toata lumea vorbeste nu exista,exista totusi anumite metode prin care poti pacali pe cineva sa iti dea parola .

Iata o astfel de “pacaleala ” :

Cel care isi doreste sa afle parola cuiva isi face o adresa de mail care de cele mai multe ori contine si cuvantul “Yahoo” pentru a parea cat mai credibil.Hackerul,dupa ce isi va crea aceasta adresa de mail va trimite un mail celui caruia vrea sa ii afle parola,in care va pretinde ca il va invata cum sa sparga o parola de messenger.Iti va cere sa scrii la TO: adresa lui de e-mail,la subiect User+Password,in continutul mailului iti va cere sa introduci adresa ta de email ,parola ta si adresa de e-mail a celui caruia ai vrea sa ii afli parola .

Un exemplu de mail pe care ai putea sa il trimiti ar fi :

“Titlu : Cea mai tare metoda de a sparge parolele de messenger ale prietenilor si ale iubitului/iubitei tale

Continutul mesajului : Pentru a putea sa spargi toate parolele de messenger ale prietenilor sau ale iubitei sau iubitului tau trebuie sa urmezi cativa pasi .Este foarte simplu si merge garantat.La rubrica To : scrie adresa hacker@yahoo.com (va fi parola creata de tine ) .La subiect scrie “User + Password” .In continutul mailului scrie pe  prima linie adresa ta de email,scrie parola ta pe a doua linie si pe ultima linie scrie adresa de email a celui caruia vrei sa ii afli parola .

Pentru a nu gresi,uite cum trebuie sa arate mailul :

TO: hacker@yahoo.com

Subject : User+Password

Continut : qwerty@yahoo.com

asdfg

1234@yahoo.com”

Va reamintim ca Yahoo nu trimite astfel de mesaje si dezaproba astfel de metode folosite pentru accesarea datelor altor persoane .

28 ianuarie 2011 Comenteaza! Vezi comentarii
 1. ianuarie 29th, 2011 la 17:34 | #1

  eu as vrea sa stiu cum pot sa-i virusez compu lu’ ala de mi-a hackuit contu de mail

 2. Advanced
  februarie 1st, 2011 la 12:40 | #2

  :)) =)) cea mai mare prostie cat de idiot sa fi sa faci asa cv ?:))

  uite ia id meu de la descriere bagama intr-o lista sh afla-mi parola daca poti =))

  =))

  tot ce face acest “tutorial” este de a trimite catre aceel e-mail id sh parola voastra ala intra pe mail vede ce conturi aveti vi le ia chiesti de genu asta… =)) deci nu fiti idioti :))

 3. februarie 5th, 2011 la 17:36 | #3

  Prieteni, exista ISR Stealer. Daca stiti sa-l folositi e bine, daca nu , invatati!

 1. 28 ianuarie 2011 la ora 10:35 | #1
Trebuie să fii logat pentru a povesta un comentariu.Gothic CS

Community - http://www.cs-gothic.ro/forum/