Esti nou pe Y!M Lover ? Adauga adresa ta de email pentru a primi ultimele noutati:

Emoticoane/Smileuri

Emoticoanele/Smileurile sunt acele semne rotunde prin intermediul carora iti exprimi emotiile pe care le simti atunci cand vorbesti cu cineva prin scris.Mai sunt numite si smiley pentru ca multe din ele sunt zambarete :).  La inceput acestea au aparut in serviciile de mesagerie instanta ca si Yahoo! Messenger, Msn Messenger, Live Messenger, Icq Messenger, Trilllian, Pidgin etc. Dar fiind folosite in aceste programe de mesagerie instanta au devenit atat o necesitate peste tot pe internet,cat si o modalitate foarte buna de ati exprima sentimentele direct, astfel ca au inceput sa fie folosite si in   retelele de socializare gen iOrbix, Hi5,

Indiferent de reteaua de socializare pe care pierdeti timpul, puteti folosi url-urile imaginilor cu emoticoane pentru a comenta sau a scrie in sectiunile profilelor voastre. Se gasesc pe internet foarte multe site-uri cu emoticoane, eu o sa va dau mai jos doar cateva urmand sa descoperiti si altele pe google daca astea nu va ajung dar cred ca vor fi de ajuns.

Pentru utilizatorii Hi5, trebuie doar sa copiati codul care apare cand dati click pe emoticonul care vreti sa il folositi, iar pentru utilizatorii iOrbix e la fel, doar ca pentru a lipi emoticonul in comentariu sau in Interese, trebuie sa dati click pe link-ul “Adauga imagine” apoi sa dai paste la cod in campul de la “Extrageţi din HTML”.. o sa vedeti ca scrie acolo “Dacă ai un cod HTML de pe un alt sait, lipeşte-l aici. Noi vom extrage din el adresa imaginii.” apoi apesi butonul de inserare. Se intampla asa pe iOrbix fiindca aici imaginile sunt imagini nu linkuri pe care cand dai click te trimit catre nush ce site-uri.

bullet.gif Smiley Jungle este un site in care se regasesc emoticoane structurate pe diferite categorii, si anume emoticoane de absolut toate felurile.

Pentru a le introduce in profilul vostru de hi5 copiati primul cod al emoticonului dorit. Daca vreti sa scoateti link-ul din ele si sa ramana doar imaginea pastrati din cod doar : <img src=”http://smileyjungle.com/smilies/alien1.gif” border=”0″>

De asemenea puteti sa va creati singuri un emoticon AICI

divider01.GIF
Va puteti crea un emoticon care sa arate o pancarda cu un text

divider01.GIF

bullet.gif Emoticonuri de Messenger, atat de Yahoo cat si de MSN gasiti la adresele urmatoare (doar dati click pe unul care va place apoi ii copiati codul care apare jos):

1. Yahoo Messenger:

2. MSN Messenger

via [welcome]

  1. stefanya
    aprilie 17th, 2011 la 15:41 | #1

    i sooper taree

  1. Nici un trackbacks momentan.
Trebuie să fii logat pentru a povesta un comentariu.Gothic CS

Community - http://www.cs-gothic.ro/forum/