Esti nou pe Y!M Lover ? Adauga adresa ta de email pentru a primi ultimele noutati:

Acasa > Plus >

Virus! Atenţie mare la mass-urile pe care le primiţi

Cât am stat la mare am aflat că de 2 săptămâni circulă pe messenger un mesaj de tip mass ce conţine un anumit link:

o cunosti pe fata din clip? http://

… (apoi era un link http://v*******1.com (linkul a fost cenzurat pt a nu face greseala sa intrati)

sau

” Ia uite ce face prietena ta http://

sau

“Hahah e Michael Jackson Gay  >> http://loool.machiaeljacksondied.com”

cu mare grijă la aceste sit-uri. Nu descărcaţi şi nu instalaţi nimic de pe ele.

Mare antenţie, este vorba de un virus.

Cum te infectezi?

ymlover

Dând click pe link-ul din mesajul primit vei ajunge pe o pagină în care eşti anunţat de faptul că ai nevoie de un codec pentru a putea viziona videoclipul (un anume codec Kilfos Codec). Atenţie aici … dacă aveţi proasta inspiraţie sau curiozitatea să daţi click apoi să şi rulaţi setup-ul veţi avea sau nu surpriza, în cazul în care antivirusul încă nu v-a anunţat, că în c:\windows\, fişierul  nvcsvc32.exe nu mai e cum era, e infectat.

Odată infectaţi, veţi începe să trimiteţi mesaje mass automat cu acele linkuri. Mare atenţie, sunt 70% să vi se fure parola.

Ce puteti face ca sa scapati de virus ?

1. Descărcaţi de aici Dr. Web, instalaţi şi rulaţi o scanare şi apoi ştergeţi fişierele infectate.
2. Schimbaţi-vă parola la contul de Yahoo!

L.E.: Dacă spun bine, Avira Anti-virus, detectează automat.

  1. iulie 26th, 2009 la 16:21 | #1

    Chiar azi am primit si eu acest link, dar am Kaspersky si am reusit sa scap de el, nu ma afectat deloc. Deci si Kaspersky merge!

  2. SEBI
    iulie 27th, 2009 la 12:54 | #2

    Am primit de nu stiu cate ori acel link intr-o zi si ma miram…
    “Oare nu au ce face?”
    Bine ca m-ai lamurit.

  3. dragos
    iulie 27th, 2009 la 22:54 | #3

    da presupun ca si Kaspersky(updatat la zi) merge de exemplu am inteles ca nod32 este sters.. :D

  4. freacs punct
    iulie 29th, 2009 la 12:07 | #4

    am primit si eu si am dat click..
    dar n-am descarcat prostia aia sau nu am asteptat sa se incarce pana la capat :-?

    am AVG. Credeti ca am luat si eu virusul?

    • iulie 29th, 2009 la 17:43 | #5

      Cea mai bună metodă de a afla este să faci un update la zi la antivirus după care să dai o scanare completă.

  5. Radu
    iulie 31st, 2009 la 09:35 | #6

    Am primit si eu,dar noroc ca nu am avut timp sa intru:-j

  6. Cypy Tattoo
    august 8th, 2009 la 12:31 | #7

    a mai aparut si acest mesaj michael jackson gay si lincu aferent http://loool.machiaeljacksondied.com , avetzi grija sa nu dati clic pe el

  1. Nici un trackbacks momentan.